zondag 23 maart 2014

Inspiratie: 4 april 2014 Ladiesnight...museum het Valkhof Nijmegen

Op 4 april organiseert Museum Het Valkhof het vervolg op de succesvolle ladiesnight uit 2012. Toen stond de avond in het teken van schoonheid en godinnen. Dit keer is het thema Glamour & Power. Een thema dat past bij de nieuwe Pop Art presentatie in het museum, maar eigenlijk van alle tijden is. Wie houdt er nu niet van glamour en power?

Tijdens deze ladiesnight kun je de roerige jaren ‘60 beleven met een bezoek aan de nieuwe Pop Art presentatie. We besteden natuurlijk ook aandacht aan het heden. Op verschillende plekken kun je met voordeel shoppen bij ondernemers uit Nijmegen en omgeving, die je ook van alles kunnen vertellen over trends in gezichts-, haar- en bodyverzorging, nailart, mode, lingerie, bloemen en sieraden.
Met het mooie zachte voorjaar in het verschiet mogen de gratis bubbels natuurlijk niet ontbreken. Een prima moment om te proeven van ‘Hugo’ en ‘Spritzzz’. Wij zorgen ook voor  en passend hapje.

Datum: vrijdag 4 april 2014 

Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur
Plaats: Museum Het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen
Kosten: € 5,- (kaarten vanaf 14 maart te koop bij de kassa van het museum)

Deelnemende ondernemers:
Parfumerie Douglas - Triumph - Decora Bloemdecoraties - Strik Patisserie - Oil & Vinegar - In de Blauwe Druif - Partydress - Moqui Stones & Crystals - Kapper Marvin - Corina’s Salon (definitief ontharen) - Pedicure Praktijk Ellen Akkers - Beauty & Relax studio by Duška - Salon La Mirage (manicure)
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten