donderdag 10 april 2014

Boekentip: Waar ik loop schijnt de zon - Susanne Piët

Het gaat goed met ons – toch? We leven niet alleen in een tijd van vrede, overvloed en welvaart, we worden ook nog eens ouder, gezonder en, last but not least, rijker. Dus zo op het oog alle reden om van het leven te genieten en het er lekker van te nemen. 

Toch lukt dat niet iedereen en altijd. De keerzijde van alle voorspoed is dat we het vertrouwen verliezen. De wereld is vol dreiging; waar is de catch? Worden we slachtoffer van een crisis, de smeltende ijskap, of het terrorisme? 

Susanne Piët laat in dit boek op haar eigen directe en geestige manier zien hoe je je leven zelf in de hand kunt nemen. Alles hangt af van de manier waarop je tegen de dingen aankijkt. Daarvoor geeft ze tien tips waarmee je het leven weer leuk kunt vinden.'Waar ik loop schijnt de zon' is de authentieke uitspraak van een man die ervan overtuigd is dat het geluk dagelijks met hem oploopt. Hij weet inderdaad opmerkelijk vaak een parkeerplaats te vinden voor de deur. En hij staat iedere ochtend vrolijk op, met uitzicht op weer een productieve dag. 

Dat kun jij ook!

www.susannepiet.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten