donderdag 22 mei 2014

Officiële heropening Splendorfabriek in Nijmegen op 22 mei 2014



Op zaterdag 7 juni 2014 om 12.00 uur vindt de officiële heropening van de Splendorfabriek aan de St. Annastraat 198 in Nijmegen plaats. Op deze feestelijke dag kan Nijmegen kennismaken met de ondernemers van de voormalige Splendor Gloeilampenfabriek, die nu dienst doet als laagdrempelige, creatieve broedplaats voor ondernemers en kunstenaars.

Vanaf 12.00 uur openen meer dan zeventig ondernemers en kunstenaars hun deuren voor iedereen.  Tijdens het evenement zijn er workshops, exposities, activiteiten voor kinderen en lekkere hapjes en drankjes. Kortom, een mooi uitje voor jong en oud.

Het idee om een laagdrempelige verzamel- en ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers te creëren in de oude gloeilampenfabriek Splendor ontstaat in 2012. Ondernemers, kunstenaars en ander creatief talent krijgen de ruimte om unieke producten te maken op een voor Nijmegen historische plaats.  Inmiddels bewonen meer dan zeventig ondernemers het pand, gelegen aan de St. Annastraat kruising Groenestraat. Van programmeur tot beeldend kunstenaar, van autobedrijf tot houtbewerker.

Bron en lees verder...www.ugenda.nl/nieuws/item/10634-officiele-heropening-splendorfabriek
Bron en lees verder...splendorfabriek.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten